Solstici d’estiu: moment per somiar

El solstici d’estiu comença el 21 de Juny. Senyala el començament de l’estiu, el dia més llarg, i d’aquí en endavant el sol anirà perdent vivacitat i els dies començaran a escurçar-se. Tradicionalment es diu que és l’època en la que el vel que separa els mons és més prim.

És una època especialment màgica per somiar i imaginar. L’estiu està en el seu punt àlgid i tot encara es mostra exuberant i verd abans que la calor i la pols dels dies canviïn el seu color. Amb els cultius sembrats i en fase de creixement, tradicionalment aquesta època representava un breu descans per jugar i somiar abans que els fruits maduressin i comencés la collita. Preneu-vos un temps per somiar. Qui sou? Quins son els vostres desitjos més profunds?

oscar-ivan-esquivel-arteaga-635279-unsplash

Prepara el teu ALTAR

Aquest és un homenatge a l’abundància. Pots decorar-ho amb les coses més boniques que t’inspirin i amb flors d’estiu com per exemple les roses d’intens aroma que es troben en plena esplendor i l’herba de Sant Joan, planta màgica per excel·lència. Pots fer servir espelmes daurades, blanques i platejades. Dóna les gràcies per tot el que tens, posa per escrit i col·loca-ho, amb agraïment a l’altar. És molt important agraïr especialment tot allò que ara mateix està en flor a la teva vida. Inclou símbols d’altres móns que t’inspiren i tot allò que per a tu tingui un significat, (fades, pedres, minerals, fulles…)

Relaxa el teu cos i obre el teu interior als somnis.

El món dels somnis és un món d’infinites possibilitats, un lloc on pot passar de tot.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *