,

Xarop de roses

Aquest mes dedicat a les flors, us portem un xarop de roses que podreu fer servir a granissats, còctels, flams, macedònies de fruites… És molt fàcil de fer i donarà un toc diferent a moltes de les vostres crecions.

Ingredients:

125ml d’aigua mineral

200g de sucre blanc

75g de pètals de roses vermelles naturals (que facin olors)

Elaboració:

Barregem l’aigua amb el sucre i ho remenem fins que s’hagi diluït tot el sucre. Ho posem en una olla al foc i deixem que es vagi fent a foc lent durant uns 10 o 15 minuts mirant que no es cremi. Afegirem els pètals de roses netejades prèviament però ho farem en tres cops i anirem remenant amb una cullera de fusta fins que veiem tots els pètals impregnats de l’almívar. Taparem l’olla i deixarem que s’infusioni durant dotze hores. Passades aquestes dotze hores ho passarem per un colador i amb l’ajuda d’una ma de morter anirem esprement els pètals de les roses per tal que treguin tot el seu suc. Ja ho tenim llest per a la seva utilització.

Xarop de roses

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *